Производител: Diplomat
Код на продукта: DPL OFR 2514T
Наличност: В наличност
116.00лв.
 • Изберете този радиатор, защото той е:
 • Oптимален комфорт и ефект с този маслен радиатор

  Маслените радиатори са пълни с минерално масло, което акумулира топлината от електрическия нагревател. Маслото е добър проводник на топлината, който осигурява оптимален и постоянен топлинен комфорт. Реотаните на радиатора нагряват маслото, то нагрява ребрата, които пък нагряват въздуха в помещението. Не изгаря кислорода в помещението. Регулируем термостат, автоматично задаване на температурата.

  Пълна безопасност

  Масленият радиатор по принцип не може да причини пожар. Тези устройства са признати за най-безопасните електрически отоплителни уреди.

  Енергоспестяване без да се спестява от ефекта

  Маслото много по-бавно изстива и поддържа по-дълго желаната температура. Маслените радиатори излъчват 20% лъчиста енергия – отчасти те затоплят и предметите в стаята, а не само въздуха.

  Колкото повече, толкова повече

  Маслените радиатори доста бързо нагряват помещението, но това зависи и от броя на ребрата им – колкото те са повече, толкова по-ефективно ще е отоплението.  Както при всеки електрически уред, и тук е важно да има терморегулатор.

  Безшумна работа

  В сравнение с климатик, вентилаторна печка . По-дълго топлоотдаване – поради начина си на работа радиатора продължава да топлоотдава дори след като е изключен. Полза: можеш да го изгасиш като си легнеш да спиш и той ще продължи да поддържа комфортна температура докато заспиш.

  Аксесоари

  Колелца, които са в комплекта, може да бъде позициониран навсякъде. Леснопреносим, може да го вземете с вас. Място за съхранение на захранващия кабел.

  Таймер и икономия

  Включване на определени интервали през нощта, благодарение на таймера – така се плаща  по-евтин ток и се поддържа предварително зададена температура. Не изгаря кислород от стаята.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Купи на изплащане

Можете да подадете Вашата заявка за закупуване на стоки на изплащане от тук.
Можете да проверите какви биха били Вашите вноски за закупуване на избраната стока за различни периоди на изплащане.

Чрез избиране на бутона по-долу, можете да закупите на изплащане продукта: Маслен радиатор Diplomat DPL OFR 2514T
Не можете да закупувате стока на изплащане на стойност по-малка от 150.00