Меню
Количка

Условия за UniCredit кредитиране

УСЛОВИЯ, НА КОИТО КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ, ЗА ДА БЪДЕ ВЪЗМОЖНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО И ОДОБРЕНИЕТО НА ДОГОВОРА ЗА ОНЛАЙН КРЕДИТ УНИКРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ АД:- Да е български гражданин, с постоянно местоживеенена територията на Република България;

- Минималнавъзраст в момента на кандидатстване 18 навършени години;

- Максимална възраст при изтичането на периода(срока) на кредита – 75 навършени години.

Право да кандидатства за отпусканена кредит има само потребител, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет)лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките, включени в поръчката.

Минималната месечна вноска по одобрен кредит не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.

Потребителят се уведомява по телефона от Владекс ООД в случай, че се налага промяна на броя вноски, различен от желания брой , посочен от потребителя.​ИНСТРУКЦИЯ – ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ СУНИКРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ ОТ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА Владекс ООД

1. След като сте избрали желаната стока, моля изберете най-удобната за Вас месечна вноска с помощта на УниКредит калкулатора.

2. За да продължите напред, моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани от Уникредит Кънсюмър Файненсинг, по описания в документа начин и за целите посочени в него.

3. Очаквайте обаждане от сътрудник на Владекс ООД в работно време (от 09:00 до 18:00 часа в делнични дни), със съдействието на когото ще финализирате процеса на кандидатстване за потребителски кредит.

4. След като искането Ви за финансиране бъде разгледано , служител на Владекс ООД ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение.

5. Ако искането Ви за кредит е одобрено, преди да получите стоката си е нужно да подпишете документите свързани с договора за кредит.6. Служител на Владекс ООД ще се свърже с Вас по телефона в работен ден, за да уточните детайлите относно изпращането на документите свързани с кредита, които трябва да подпишете.

7. Документите ще получите на следващия работен ден с куриер.

8. ВАЖНО! Необходимо е предварително да подготвите фотокопие на двете страни на лична Ви карта. Собсвеноръчно трябва да напишете „Вярно с оригинала!“, датата и да се подпишете.

9. Куриерът ще ви даде за подпис документи в два идентични екземпляра – единият остава за Вас, а другият трябва да подпишете и да върнете на куриера. Заедно с единия екземпляр от документите за кредита трябва да върнете на куриера и фотокопието на личната Ви карта.

Документите, които ще получите са: Договор за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Общи условия за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Погасителен план (2 екземпляра), 2 екземпляра от Сертификат за застраховка (ако кредитът е защитен); Общи условия за застрахователна програма и фактура.

10. Моля,внимателно разгледайте и подпишете документите на обозначените места, след което добавете копието на личната Ви карта и върнете документите на куриера.

11. След като Владекс ООД получи коректно подписаните документи, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните доставката на стоката