Меню
Количка

Прометей

Brand: Прометей Код на продукта: PROMETEY PERFEKT
Фирма "ПРОМЕТЕЙ" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.Характеристики на готварската печка Прометей Перфект:    Вид гориво: дърва и въглища   &nbs..
695.00 лв.
Brand: Прометей Код на продукта: prometey practik lux
Фирма "ПРОМЕТЕЙ" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт. Характеристики на готварската печка Прометей Практик лукс:Вид гориво: дърва и въглища Размери на печката:..
950.00 лв.
Brand: Прометей Код на продукта: PROMETEY A
Фирма "ПРОМЕТЕЙ" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.Характеристики на готварската печка Прометей нартип А:    Вид гориво: дърва и въглища  &nbs..
515.00 лв.
Brand: Прометей Код на продукта: PROMETEY B
Фирма "ПРОМЕТЕЙ" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт. Характеристики на готварската печка Прометей нартип В:Вид гориво: дърва и въглища Размери на печката: 80x..
535.00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)