Меню
Количка

Доставка

ДОСТАВКАТА НА СТОКИ ЗА СТРАНАТА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!

Поръчки направени през делнични дни след 16:00 се обработват на следващият ден, поръчки направени в петък след 16:00 часа, както събота, неделя и празнични дни, се обработват в първия работен ден.

Доставката се извършва от 10:00ч. - 17:30ч., всеки делничен ден.Ако, този период не е удобен за вас, посочете "до поискване" в полето "Забележки". Така пратката ще отиде в офиса на куриера във вашия град (ако има такъв). По този начин, можете да я вземете в удобно за вас време.

Доставките на стоки  се извършват след потвърждаване на наличността от консултант по продажбите. Доставките могат да бъдат извършвани и в предварително уговорен точен ден.

ВНИМАНИЕ: Стоката се доставя до кота нула на адреса.

Владекс ООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато потребителят е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон за доставка на поръчаната стока.

Владекс ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че забавянето се дължи на куриер или поради независещи от Владекс ООД обстоятелства.

Когато клиентът е направил поръчка и тя е потвърдена и изпратена, клиентът има право да откаже получаването на продукта/те/, но транспортните разходи и в двете посоки са за сметка на клиента по стандартната тарифа на съответната куриерска фирма, в зависимост от теглото на уреда и населеното място.

РАЗНОСКИТЕ ПО ВРЪЩАНЕ НА СТОКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА!

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. При евентуални повреди, удари , липса на окомплектовка и други щети , установени при доставка следва да бъде изготвен протокол в присъствието на куриера и  незабавно да бъде уведомен консултант от отдел On-line на тел      0877 817766   .

При приемане на пратката от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен констативен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката, се губи възможността за подаване на рекламация за увредена пратка.