Меню
Количка

Котли на твърдо гориво

Какви котли на твърдо гориво предлагаме във Владекс ?

Котлите на твърдо гориво предлагат усещане за уют и топлина през дългите и студени зимни месеци. Продуктите се характеризират с предимства като естествена тяга, голяма топлообменна площ, използване на разнообразно гориво, терморегулатор за поддържане на температура, добре изолирана горивна камера, широко оразмерена врата с лесно почистване и др.

Brand: Prity Код на продукта: PRITY NS26
Камините са предназначени за разполагане в тесни битови помещения , за лесно зареждане както с дърва , така и с въглища.Служат за отопление в системи с локално водоснабдяване, а също и за подгряване на топла вода. Максималното налягане в системата е до 1.5 bar.ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ – PRITY NS26 ..
1 806.00 лв.
Brand: Prity Код на продукта: PRITY NS20
Камините са предназначени за разполагане в тесни битови помещения , за лесно зареждане както с дърва , така и с въглища.Служат за отопление в системи с локално водоснабдяване, а също и за подгряване на топла вода. Максималното налягане в системата е до 1.5 bar.ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ – PRITY NS20 ..
1 475.00 лв.
Brand: Prity Код на продукта: PRITY NS32
Камините са предназначени за разполагане в тесни битови помещения , за лесно зареждане както с дърва , така и с въглища.Служат за отопление в системи с локално водоснабдяване, а също и за подгряване на топла вода. Максималното налягане в системата е до 1.5 bar.ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ – PRITY NS32 ..
1 976.00 лв.
Brand: Bisolid Код на продукта: BISOLID NEW K
Чугунените котли от  серия Bisolid New K са проектирани като  триходови секционни котли с хоризонтално отвеждане на димните газове, подходящи за изгаряне на твърди горива (въглища, дърва и пелети). Котелното тяло е произведено по модерна технология на леене, което прави котела усто..
2 820.00 лв.
Brand: Thermolux Код на продукта: Thermolux
Котел Thermolux  е стоманен триходов котел на твърдо гориво.Предлаган във различни варианти спрямо мощността от 25 до 50 kW.Предназначен е за отопление на средни и големи помещения. Предлага възможност за монтиране на пелетна горелка. Предимства:    Лесен мон..
2 350.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)