Меню
Количка

Бултрон

Brand: Бултрон Код на продукта: TROYA M-S
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron TROYA M-S:    Вид гориво: дърва и ..
620.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: BULTRON M
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт. Характеристики на готварската печка Bultron M:Вид гориво: дърва и въглища Размери на печката: 85/40/72 смМ..
455.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: MINI
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron Mini:    Вид гориво: дърва и въгли..
320.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: BELA
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron BELA :    Вид гориво: дърва и въгл..
990.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: DALIYA
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron DALIYA:    Вид гориво: дърва и въг..
499.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: IVA
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron Iva:    Вид гориво: дърва и въглищ..
445.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: COMPACT
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron COMPACT :    Вид гориво: дърва и в..
740.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: COMPACT M
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron COMPACT M:    Вид гориво: дърва и ..
630.00 лв.
Brand: Бултрон Код на продукта: MINI S
Фирма "БУЛТРОН" произвежда камини и печки на твърдо гориво с и без водна риза. Разнообразието от модели, позволява оформянето на желания интериор с цел създаване на уют и топлинен комфорт.     Характеристики на камина Bultron Mini:    Вид гориво: дърва и въгли..
360.00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)